Klantenservice: 1200 of 020 754 3033

Veelgestelde vragen

  1. Nummerbehoud
  2. SIM Lock
  3. Geldigheid simkaart
  4. PIN & PUK Codes
  5. Je mobiel resetten

Nummerbehoud

Als u uw huidige mobiele nummer wilt behouden, vul dan het Aanvraag nummerbehoud formulier in dat bij uw startpakket is meegeleverd en stuur het naar het adres dat op het formulier staat. Wij zullen uw Aanvraag nummerbehoud zo spoedig mogelijk voor u in orde maken. U kunt geen Aanvraag nummerbehoud indienen voor een datum die in de termijn van een nog lopend abonnement valt

Om uw huidige mobiele nummer mee te nemen klik hier om het NUMMERBEHOUD FORMULIER te downloaden en neem contact op met de klantenservice voor eventuele assistentie.


SIM Lock

Indien uw simkaart niet werkt wanneer u hem voor het eerst in uw telefoon plaatst en u uw PIN code heeft ingetoetst, zit er waarschijnlijk een SIM lock op uw toestel. Als u al langer dan 1 jaar bij uw huidige provider zit, kunt u de SIM lock kosteloos verwijderen. Neem contact op met uw huidige provider om de SIM unlock code op te vragen


Geldigheid simkaart

Indien u 3 maanden niet belt of smst, wordt uw tegoed bevroren. U kunt dan nog wel gebeld worden, maar niet meer zelf bellen. Als u in de daarop volgende 1 maanden opwaardeert, krijgt u ook uw oude beltegoed terug. Indien u niet meer opwaardeert binnen deze periode, vervalt uw nummer en is de simkaart niet meer te gebruiken.


PIN & PUK Codes

Indien u drie keer de verkeerde PIN code intoetst, wordt u simkaart automatisch geblokkeerd. U moet dan uw PUK code invoeren. Uw PUK code staat op de brief die meegeleverd is met uw SIMpakket. Bewaar deze brief goed. Mocht u de PUK code niet kunnen vinden, neem dan contact op met de klantenservice.


Je mobiel resetten

Wij hebben gemerkt dat sommige GT Mobile klanten problemen hebben om hun mobile up te daten.
Om dit probleem op te lossen,volg eenvoudig de instructies hieronder:
1. Schakel de telefoon uit en daarna weer aan
2. Selecteer "GT Mobile services" in het telefoonmenu
3. Selecteer "GT Mobile"
4. Selecteer "Selecteer modus"
5. Selecteer "Handmatig"
6. Selecteer "Nationaal"
Keer daarna terug naar het hoofdmenu en ontvang telefoongesprekken als vanouds.